Sommerens landeplage - og koncerter4. juni 2016

La la la bajere og kvittevit
La la la syng med på et sommerhit

Uh. Den er jo slet ikke til at få ud af hovedet igen. Så du kan lige så godt overgive dig og skråle med!

Kom og skrål med til vores to festlige gigs i slutningen af juni. Følg links og læs mere.
Distorted Picnic 2016
Support Our Scene Fest 2016

Og så tilbage til YouTube og høre sommerhittet en gang til.

La la la bajere og kvittevit
La la la syng med på et sommerhit

Ingen Fantasi live 20156. september 2015

Så er det over et halvt år siden, vi sidst øvede med fuld besætning - heldigvis bliver det til to øvere om en måned - lige inden vores verdensturné.

Men hvad fanden - det er jo bare punk. Vi håber at se jer alle til den sædvanlige gode omgang øl og larm. Kommer du?

Hold dig opdateret om vores koncerter i Odense d. 8. oktober og København d. 9. oktober. Se mere på Facebook

Ny CD med Dansk! Oi!3. maj 2015

2014 blev et lidt internationalt år for Ingen Fantasi. Fra at være et rent Odense-band er vi nu spredt ud over hele kloden (Odense og Barcelona). Vi spillede også i det store udland med koncerter i Sverige og Tyskland.

Vores globalisering betød, at vi ikke fik tid til at komponere og indspille så meget ny musik, som vi plejer, men et par nye numre blev det til i løbet af året. Dem tog vi med en tur forbi Peter i Some Studio i slutningen af februar 2015 - og nu kan du få fingrene i resultatet.

Kort sagt: Efter halvandet års ventetid kan vi endelig præsentere jer for en ny CD. Og den er stadig pæredansk - som alle vores tidligere CD'er.

Ring, skriv eller kig forbi øveren og køb dit eksemplar.

Søndagsbajere i Smilets By22. juli 2014

Plejehjemmet i Aarhus havde endnu engang inviteret os til at spille på HeadQuarters - som også lagde scene til vores debutkoncert.

Det blev til en superhyggelig aften i selskab med nye og gamle venner, en ordentlig røvfuld bajere og de flinke katalanere PennyCocks, der gav den hele armen.

En virkelig festlig stemning - endda på en søndag aften.

Koncertfoto Aaarhus tog en stak billeder, du kan se lige her.

En helt særlig tak til vores dejlige chauffør, Peter, som fik os hele hjem i god tid, så mandagen blev en smule mindre hård.

Tack så mycket Malmö22. juli 2014

Tak til Klubb Pogo & Bouncing Sole for en herlig aften i Malmö i selskab med fantastiske folk. Ikke mindst Oldfashioned Ideas, som trådte til med kort varsel og gav en super koncert.

Og selvfølgelig tak til arrangørerne, der forkælede os med masser af øl og god mad.

Det er ikke hver koncert, vi bliver budt sådan et kæmpe bøv Gammel Dansk midt i det hele - Tack, Richard. Det varmede i maven.

I det hele taget Tak til en masse skønne mennesker, der kom fra nær og fjern og festede med til livemusikken og til DJ Papa Franz - se billederne på Klubb Pogos Facebookside

Vi blev alt alt for stive, men på en eller anden måde kom vi hjem i live.

Koncert med PennyCocks i Malmö24. juni 2014

Hvad sker der, når man blander Pripps med Gammel Dansk og sangria? Kom med til Malmö lørdag d. 19. juli og få svaret. Den dag spiller vi nemlig med de seje PennyCocks fra Barcelona på Häng Bar til en koncert arrangeret af Bouncing Sole Club og Klubb Pogo.

Vi dukker tørstige og tændte op. Så alle folk fra København bør nok lige tage et sidste smut med os over sundet, før naboerne mod øst vælger at lukke Øresundsbroen for at slippe for fulde danskere. Det bliver nok også det nærmeste på en koncert på Sjælland, vi spiller i år.

Og PennyCocks - tag lige at tjek dem her, for det er seriøst fed musik.

Læs mere om koncerten og hold dig opdateret på Facebook

Koncert med PennyCocks i Aarhus24. juni 2014

Ingen Fantasi spillede vores debutkoncert i Aarhus i pinsen 2012, og nu har de samme gamle gutter fra Plejehjemmet besluttet, at det igen er tid til øl og oiense punk i Danmarks Oi! by nummer 1.

Det kan vi ikke sige nej til. Heller ikke selvom det er en søndag - ligesom sidst vi spillede i Aarhus. Men bare rolig, du kan sagtens komme og drikke igennem, for det er nemlig i industriferien.

Koncerten er sammen med PennyCocks fra Barcelona og begynder søndag d. 20. juli kl. 20 på HeadQuarters.

Se mere og hold dig opdateret på Facebook.

200 støvler i kolonihaven24. juni 2014

Vielen dank Deutschland. Særligt tak til Waschi, der har fået den geniale ide at bruge sin kolonihave som skinheadreservat et døgns tid en gang om året til Gartenkonzert Oebisfelde.

Og selvfølgelig også mange tak til Alex og Nunu, der husede fire efterhånden ret ildelugtende og berusede Oiense punks, mens det hele stod på - og som ligesom Waschi sørgede for, at vi ikke gik et eneste øjeblik sulte eller tørstige, mens vi var i det herlige Tyskland.

Også tak til de seje bands, vi delte scene med: Prolligans, Scharmützel, Roials og Egoisten. Og prost og tak til de folk, der holdt ud og dansede sig gennem hele vores set - og endda sang med på vores danske tekster!

Oi! Oi! Oiense punks!24. juni 2014

Tak til Nicolei og Bobz for en smadderhyggelig smadder på aften på Bobz - hvor ingen og intet blev smadret - andet end Sørens guitarforstærker - men det var først på vejen hjem. Til gengæld blev der smadret nogle bajer i kæften og sunget smaddermeget med op nogle smadrede omkvæd.

Vi nød seriøst at se alle vores venner og de andre hyggelige mennesker, der var med til at gøre det til en fed aften. Foruden Bobz og Nicolei vil vi gerne lige sige tak til aktivisterne på Bobz og selvfølgelig også til de hyggelige og humoristiske svenskere i The Friday Prophets.

Læs anmeldelse af koncerten her

Oiense punk i Oiense d. 20. juni17. maj 2014

Jeps. Lige det der, der står for oven.

Fredag den 20. juni spiller Ingen Fantasi på med Umeå-punkrockerne The Friday Prophets på Bobz i Odense. Så der ses vi vel, eller hvad?

Vi går på kl. 21, så hvis du kommer lidt senere, ligger vi nok allerede hjemme under dynerne og er gået kold med støvlerne på.

Følg med i breaking news om arrangementet her på Facebook.

Nyhedsarkiv