Tak til Slicefest17. maj 2014

Oi! Oi! Oi! Kolding! Det var sgudda total punk det der. Tak til alle de søde arrangører, som havde stablet et super arrangement på benene. Tak til alle, som var med til at jamme Fødselsdagssangen. Og tak til Fejlfix, Extended Suicide plus de der ikke-odenseband, vi spillede med. Og selvfølgelig tak til vores roadies Sara og Von Hansen.

For fedt med et publikum, der kan lide musikken og tør vise det. Sorry, hvis vi ikke fik spillet alle de numre, I ville høre - det må blive næste gang og næste gang igen. Det er bare ikke sådan, når man først har proppet sig med en million øl og tarteletter ... ja, tarteletter ... og så bagefter bliver fyldt helt op til halsen med solæg og satansnaps. For hårdt men også for fedt

Vi ses vel snart igen.

Tak til Tiffany17. maj 2014

Et forsinket tak til Shit Lord, The Hey Hos og Diskotek Rembrandt for godt selskab og en festlig og våd aften i Grenaa. Alle de øl vi kan drikke er vores yndlingsøl - og helt klart den meget lange myldretidskøretur værd.

Stemningen var den helt rigtige røgede bodega-stemning til vores sange, og aftenen blev lige så legendarisk, som vi havde håbet på. Og super næsten-debut fra lorteherrerne.

Respekt til Grenaa for at være fåkking ægte provins med nosserne til at stå ved det - og for at lade os spille et sted, hvor vi kunne høre Tiffany’s ”I Think We’re Alone Now” inde ved siden af, lige før vi gik på - et nummer, der vidst ikke er blevet spillet andre steder siden 1987.

Cover-version af Fødselsdagssangen3. maj 2014

Ja sgu!

Brilleaberne har brugt en morgenbrandert i forårssolen på at indspille en cover-version af vores fødselsdagssang.

Den er ret tjekket og med mandolin. Og den kan ses på YouTube eller lige her.

Endnu en gratis CD fra Ingen Fantasi24. januar 2014

Trænger du ikke til lidt varme på en kold, kold januardag?

Det synes vi, du gør.

Derfor frigiver vi vores seneste og allerfedeste CD til fri download, selv om det ikke engang er en måned siden, vi udgav den. Men bare rolig, det er ikke fordi, den er helt udsolgt ... endnu.

Du kan stadig sikre dig et fysisk eksemplar lidt tid endnu. Og vi lover dig, at det ikke kun er musikken, som har fået et nøk opad. Cover og CD er i mere lækker kvalitet end de tidligere udgivelser. Så du får noget for pengene, hvis du vælger at spendere de 30 kroner, den koster.

Download den nye CD her eller hør den online her.

Keine Phantasie in Deutschland21. januar 2014

Nu er det ganske vidst, at Ingen Fantasi drager sydpå til sommer og spiller vores første koncert i det store udland.

Til årets GartenKonzert i Oebisfelde kommer vi til at dele scene med navne som Prolligans, Martens Army, Goitzsche Front og EgOi!sten.

Det kan vi da kun sige megaprost til.

Koncerten er d. 21. juni, og du kan læse mere om den HER, når vi kommer lidt tættere på sommeren.

Byvandring i Odense28. december 2013

I videoen til Stadig arbejdsløs kommer du med Ingen Fantasi på byvandring gennem Odenses butiksgade nummer 1, Kongensgade.

Kongensgade byder på alt, hvad hjertet begærer - især hvis du gerne vil leje tomme butikslokaler.

Årets julegave 20135. december 2013

Fra alle os til alle jer ...

Nu kan du ikke bare høre vores julesang på YouTube, du kan også hente den og brænde en masse eksemplarer til hele familien. Det er simpelthen gaven til manden, der har alt.

Og hvad er julefrokoster og adventshygge i familiens skød uden et ordentligt skud julepunk på anlægget?

Download Blålys og glögg her (det er gratis, hvis du skriver 0, når du bliver spurgt, hvad du vil betale).

Og husk, at du stadig skal se videoen til årets julehit 2013 på YouTube. Julemanden har svoret ved sig skæg, at han ikke vil pakke kanen, før vores video har minimum 1000 views.

Der hviler et stort ansvar på dine skuldre, hvis det skal blive jul i år.

Ølmarinerede Oiense Punks22. november 2013

Sent i går aftes viste TV Marineret på Kanal Hovedstaden en optagelse af hele vores koncert på Staden i sommers.

Marineret er det helt rigtige ord for vores tilstand under koncerten, selv om vi gik på scenen allerede kl. 19.

De flinke folk fra Gammeltorv 81 gav os nemlig en masse god, stærk øl og var ikke bange for at sige skål.

Hvis klippet her ikke slukker din tørst, kan hele det 45 minutter lange show findes på TV Marinerets side.

Pæne ord fra Östdanmark22. november 2013

„En schyst platta fÃ¥r ett schyst betyg, 78,9% i grad av tillfredsställelse, närmare bestämt”

Læs anmeldelsen af vores nye CD i det skånske web-zine Eslöv: Kategori A.

Vores web-shop er stadig langt fra færdig. Så hvis du vil sikre dig et eksemplar af den anmeldte skive, kan du kontakte os her på siden eller på Facebook.

Fut i Fredericia8. november 2013

Et lidt forsinket tak til Switchblade Booking, For My Enemy, Bone, Mahakali og til alle de friske folk, som kom og festede med i Ungdommens Hus til Halloween Show.

Mærkeøl og mad med kød. Det vil vi sent glemme, selv hvis der er så meget andet, der fortaber sig lidt i oktobernattens tåger.

Hvis du var der og også har fået udhulet hukommelsen som et græskarhoved, kan billederne her måske fylde noget af den tilbage.

… Og du har væltet min øl25. oktober 2013

Da vi var i studiet for en måneds tid siden, varmede vi lige op til indspilningen af de nye numre ved at indspille otte af de gamle.

Dem kan vi da lige så godt dele med jer. ‘… Og du har væltet min øl’ kan downloades med cover, så du kan brænde dit eget eksemplar – eller du kan høre den online.

Download

Lyt online

Ingen Fantasi til halloween i Fredericia17. oktober 2013

Vær med til en omgang festlig uhygge, når vi spiller til Switchblade Bookings halloween-show i Ungdommens Hus i Fredericia lørdag d. 26. oktober.

Aftenen byder på Oi!, hardcore, metal og ondskab på den gode måde. Ud over Ingen Fantasi kan du høre For My Enemy, Mahakali, BONE og Lost In Despair.

Følg med i opdateringer om tid og pris og så videre på Facebook og kom i stemning med vores danske fortolkning af en amerikansk halloween-sang.

VÃ¥d aften i egen rede16. november 2013

Tak til Kansas City Upcomings arrangører og aktivister for jeres indsats.

Og skål, hurra og hej til de mange glade mennesker, der var med til at skabe stemning til vores skideskægge midnatsgig i kælderen på Kansas i lørdags.

Hvis vi stadig skylder nogen en bajer, må I jo bare sige til.

Ingen Fantasi + 2 øl: 50 kr *8. oktober 2013

Når du køber din billet til Kansas City Upcoming på lørdag i forsalg og vælger at støtte Ingen Fantasi, giver vi dig en øl.

Og nu er folkene bag Crowdit-app’en hoppet med på vognen og giver en gratis øl mere til samme koncert, hvis du installerer deres app.

Så hvad venter du på? To øl og Ingen Fantasi for en halvtredser. Og så får du også otte andre bands som bonus.

BESTIL DIN BILLET HER – Husk at vælge at støtte Ingen Fantasi

Læs om tilbuddet fra Crowdit i Fyens Stiftstidende her

Se hvilke andre bands, du får med i prisen her

* Plus gebyr

To cd’er på én dag29. september 2013

Med Peter ved knapperne i Some Studio, Nicklas klar med værktøjet i Some Workshop, Kent som gæste-backingvokal og køleskabet godt forsynet med blå cola, blev det da lige en festlig indspilningsdag, vi havde i går.

Og når vi kun skal bruge ét take til hvert nummer, kunne vi lige så godt genindspille otte gamle numre, før vi indspillede de otte numre til den nye cd.

Så nu glæder vi os til snart at præsentere både download-demoet ‘…Og du har væltet min øl’ og cd'en ‘Ingen Fantasi’.

Ingen Fantasi til Kansas City Upcoming15. september 2013

KONCERT I ODENSE 12. OKTOBER

Efter at have spillet rundt omkring i landet og til fester og festivaler, har vi langt om længe fået lov til at optræde på hjemmebane, nemlig på Kansas City i Odense, hvor vi har vores øvelokale.

Her er, hvad Kansas City Upcoming skriver om sig selv:

Kansas City Upcoming er en festival for ildsjæle af ildsjæle. Med musikken i centrum kan de nye talenter blive udforsket. Ideen til Kansas City Upcoming opstod i hovedet på fire af Kansas Citys frivillige kræfter, der undrede og ærgrede sig over, at der ikke var et arrangement, der satte den fynske upcoming musik i fokus. Et arrangement, der inviterede alle genrer, og hvor man med musikken i centrum kunne give de fynske musikere en mulighed for at vise hvad de kan.

Vi kunne ikke være mere enige. Godt initiativ! Hold dig opdateret om arrangementet på Facebook.

Old punks never die6. september 2013

Tak til arrangører, publikum, aktivister og bands for en herlig fest på Rockmaskinen til Nostalgurato 6, hvor vi nød rollen som de grønne knejte. Hvis du var der, har du sikkert glemt det meste, og uanset om du var der eller ej, kan du se Staal Haars mange fede videoer lige HER.

Køb din egen Ingen Fantasi-T-shirt16. august 2013

Nu kan du endelig købe din egen INGEN FANTASI T-shirt. Køb den nu i størrelse S – 3XL. Den koster kun 80 kroner eller 100 kroner med en Oiense Punk cd – så længe vi har dem.

Forsendelse koster, hvad Postdanmark nu kræver for konvolut og porto til der, hvor du bor. Du kan også aftale at købe en i Odense eller, at vi skal tage en med til dig, når vi spiller til Nozzefest 6 på Christiania d. 31. august.

Det er fede kvalitets-T-shirts med lækkert tryk af Unicorn Screen Printing – jeps vi fik trykt dét motiv af et firma, som hedder noget med unicorn. Og vi er meget tilfredse med deres service og anbefaler dem til andre bands.

Skriv til os HER eller på Facebook for at bestille din T-shirt.

Ingen Fantasi til Nozzefest 611. august 2013

På kalenderens sidste sommerdag, 31. august, spiller vi på Christiania med Joe`s Boxing, Duck Soup, Rare Mogens, Pleasure Squad og No Knox.

Entréen er sølle 100 kroner, og til samme pris kan du købe fem drinks eller fem øl derinde. Festen foregår selvfølgelig på Rockmaskinen. Kom, når dørene åbner klokken 18, for vi spiller allerede klokken 19.

Hold dig opdateret om koncerten på Facebook her.

Download gratis punk29. juli 2013

Overlev sommervarmen med en omgang gratis oiense punk. Download begge vores cd’er og syng med på sange, der hjælper dig med at huske at indtage en masse væske øl.

Tid til øl:
DOWNLOAD
LÆS TEKSTER

Oiense punk:
DOWNLOAD
LÆS TEKSTER

Tak til Fællestival29. juli 2013

Skål og tak for en fantastisk dag og god stemning på Fællestival 2013. Masser af fed musik, rigeligt øl, god mad og først og fremmest 500 herlige mennesker. Ikke mindst tak til Tias for at have styr på alting for os.

Lort og Lagkage – Punk Compilation 201312. juni 2013

Så er Lort og Lagkage endelig udkommet. Lort og Lagkage er 30 numre med aktive bands fra den danske punkscene, som du kan downloade gratis. Ingen Fantasi deltager med Fødselsdagssangen.

De andre bands på Lort og Lagkage er Clean Boys, De Høje Hæle, Pleasure Squad, Losing Must, Selvkritik, Grotæsk, Halsbrand, Soreazis, Fejlfix, The Nitty Gritty, Respirators, Organiseret Støj, The NimbWits, Dead Actions, X Teenage Rebels, The Bollocks, Extended Suicide, The Zero Point, Shock Tilstand, Dårligt Selskab, Dream Police, Social Nedtur, The No Go Girls, Speedpik, The Bouncing Betty, Stars Burn Stripes, Uoplagt, Mighty Midgets og Spielführer. Læs mere om Lort og Lagkage på Bandcamp og Facebook.

Giv dine ører en ordentlig forkælelse, download Lort og Lagkage gratis her.

Ingen Fantasi på Fællestival 201330. april 2013

Vi er blevet bekræftet som en del af line-up på årets Fællestival. Nogle af de andre bands bliver Ramgoats, Moth og De Høje Hæle. Læs mere på Fællestivals webside og Facebook. Vi skriver nok også mere her, når vi ved det. Skynd dig at få fingre i en af de 500 billetter.

Vi spiller fredag kl. 15, så kom og syng med.

Det vi elsker og ærer10. marts 2013

Tak for en fed aften i Kbh. K til Sisse og Emil og aktivisterne i Punks Undead. Tak til Grotæsk, Losing Must og Organiseret Støj for musik og selskab. Og tak til alle der var der – især til jer der dansede og sang med. Her er et billede fra vores hyldest til det, vi elsker og ærer … FØDSELSDAG!

Ingen Fantasi til Punks Undead15. februar 2013

Den 1. marts serverer vi lunkne sjatter fynsk punk i Kbh K. Kom og se os i selskab med Grotæsk, Losing Must og Organiseret Støj i Huset i Magstræde på en fredag aften, hvor der stensikkert ikke sker noget andre steder, og hvor du garanteret alligevel ikke skal noget næste dag. Du kan selvfølgelig købe den nye CD til 25 dask – så længe lager haves. Entreen til koncerten er 40 kroner, dørene åbner klokken 20, og der er happy hour til klokken 21.

Find vej og hold dig opdateret om koncerten på Facebook her

Videokunstner eller animator søges5. februar 2013

Hvordan ser det ud, når en desperat bryggerhest galoperer gennem byen med ølvognen? Lottes galop er vores sang om en bryggerhest, der stikker af, og den kunne godt bruge en video. Men vi har ingen fantasi.

Måske har du tid og lyst til at lave videoen? Vi lover dig ikke noget for arbejdet ud over fuld credit, men mon ikke der alligevel falder et eller andet af for indsatsen. Stilen er underordnet. Video, 3D, Monty Pythonsque clip art-kaos, stop motion, whatever. Bare videoen kan uploades på YouTube.

Download sangen her og læs teksten her.
Kontakt os på mail eller Facebook.

DEL SIDEN MED DINE KREATIVE VENNER!

Tak til Spielführer og The New Low2. februar 2013

Oi! Oi! Oi! Tak til SpielFührer og The New Low og alle der var med til at gøre koncerten på Thomas B Thrige Kollegium til en fest. Vi ses snart igen.

Blålys og glögg – årets julehit 201317. januar 2013

Så nærmer den søde juletid sig, og der er kun 11 måneder og syv dage til juleaften. Kom i stemning med et håndtag iskolde juleøl og vores nye julevideo.

Kbh-revanche-koncert 1. marts5. januar 2013

Så er der kommet en dato på den koncert i København, hvor vi tager revanche for influenza-aflysningen før dommedag og jul og så videre. Det bliver 1. marts. Hold øje med flere detaljer fra arrangørerne Punks Undead, som du snart kan læse her og på Facebook.

“Oiense Punk” er på gaden29. januar 2013

Nu er den nye cd klar. 10 larmende numre taget i ét hug. Kom og køb dit eksemplar til koncerten på fredag. Entréen er gratis, så mon ikke du har 25 kroner at spendere?

Find vej til koncerten d. 1/2 her

Gratis koncert i Odense15. december 2012

Kom og gå amok til noget Oiense punk i Oiense. Den 1. februar spiller vi med SpielFührer og The New Low til et Monsters of Punk-show, der også byder på en postapokalyptisk filmoplevelse. Kom og få hele pakken til den nette sum af nul kroner.

Dørene åbner klokken 19:30 i Fælleshuset ved Thomas B. Thriges Kollegium på Munkebjergvænget 4

Hold dig opdateret om showet og inviter alle vennerne på Facebook

Ingen Fantasi i Magstræde AFLYST20. november 2012

INGEN FANTASI AFLYST PGA. INFLUENZA

Kom og løft glasset og glem juleræset et kort øjeblik, når vi spiller i Huset i Magstræde d. 14. december. Koncerten er arrangeret af Punks Undead, og ud over Ingen Fantasi byder den på Dårligt Selskab, Pleasure Squad og The Cannibal Eaters.

Læs mere på Facebook

Man kan ikke gøre for man har charme13. oktober 2012

Så fik vi endelig fingre i festlige koncertfotos fra Momentum af Alan von Hansen. Her kommer et af dem. Der kommer nok flere sjove billeder fra den aften på vores Facebook-side snart.

Tak til The Guv’nors og Underwerket25. august 2012

Tak til arrangører, personale og vennerne for en hyggelig aften på Underwerket i Valby.

Udsolgt demo – Gratis demo3. juli 2012

Så ligger der 100 eksemplarer af vores demo Tid til øl og kører i døgndrift på cd-afspilleren i de danske stuer. Men selv hvis du har brugt hele din opsparing på bajere og ikke nåede at skaffe et eksemplar, så kan du stadig glæde naboerne med en overdosis Oiense Punk. Bare download hele svineriet lige her:

Download INGEN FANTASI – Tid til øl (45 MB/zip)

Og hvis hele familien skal synge med, så er der også tekster lige her.

Ingen Fantasi på Underwerket19. juni 2012

INGEN FANTASI spiller på UnderWerket i Valby d. 24. august. Det bliver sammen med The Guv’nors også kendt som The Great Danes of Rock’n'Roll. Du skal lægge 40 kroner i døren og være der klokken 21.

Læs mere om koncerten på Facebook

Tak til Teater Momentum19. juni 2012

Sikke et show i lørdags. Det var jo en ren fest i den røvsmalle biograf på Teater Momentum. Tak for at I lagde plads til en utraditionel line-up. Og selvfølgelig også tak til Social Nedtur, der tog den lange vej fra og til Falster, til The Skavengers, der stillede med det meste af bigbandet, til Mads Punk som sørgede for den rette stemning og til det søde personale, der stod for lyd, bar og dør. Og hey! Også lige tak til jer, der dukkede op og gjorde det til en vildt fed aften.

Hvor er teksterne til demoet?30. maj 2012

Jamen de er da lige her: Tekster til ‘Tid til øl’

Tak til Aarhus og Plejehjemmet30. maj 2012

Vi havde da lige en fed tur til Aarhus og nød det hele med lækker mad, masser af øl, god musik og festlige folk i hyggelige omgivelser. Tak til alle, der kom og så os. Tak til Jenny Woo og Crombie Bruisers for underholdende koncerter og godt selskab. Og særligt tak til Plejehjemmet for at booke os.

INGEN FANTASI på Momentum18. april 2012

INGEN FANTASI spiller i Odense d. 16. juni ’12.

Vi spiller på Teater Momentum med The Skavengers og Social Nedtur.

Det bliver en festlig lørdag aften med billig entre og gang i musikken med 80′er DJ Mads Punk. Så den vil du nok ikke gå glip af.

Læs seneste nyt om showet på Facebook

Køb vores demo!17. april 2012

Sjov i øveren17. april 2012

Skål skål skål skål for Sir Club22. februar 2012

Fredag d. 17/2 var vi på Sir Club og fik os nogle øl og en masse snakebites med et par gode venner. Alan von Hansen var en af dem, og han havde sit kamera med.

INGEN FANTASI i Aarhus8. februar 2012

INGEN FANTASI spiller i Aarhus d. 27. maj ’12.

Vi spiller på HeadQuarters med Jenny Woo og Crombie Bruisers, så der bliver helt sikkert gang i den.

Koncerten er godt nok på en søndag, men der er ingen undskyldning for ikke at dukke op, for mandagen er en helligdag (pinse).

Hold dig orienteret om showet på Facebook

Presse8. februar 2012

Ingen Fantasi spiller skinhead-punk, som de kalder Oiense Punk.
Musikken er hurtig og kontant. Alle tekster er på dansk og handler om øl, fest og fodbold. Bandet blev dannet på stamværtshuset Sir Club midt i Odense omkring 2008. Efter tre år blev Gartner (trommer), Søren (guitar) og Sancho (vokal) trætte af stemplet som bandet uden musik, så de fandt sammen med bassisten Gamle. Ingen Fantasi gik første gang i øvelokalet i efteråret 2011 og udgav et demo med 13 numre i maj 2012.

Med kun 6 dages varsel før bandets debutkoncert i Aarhus i pinsen 2012 trådte Oscar til på bas. De fire gutter spiller for at tjene gratis øl, møde stilfulde damer og sparke liv i hjembyens gadescene.